Zostavíme vám darčekový box na mieru

Radi rozdávate radosť? Ste vo vytržení, ak máte niekomu vytvoriť darčekový kôš plný drobností, ktoré miluje? Nie každý však vníma toto poslanie pozitívne. Inšpirácia zväčša neprichádza vtedy, keď na ňu čakáme. Nechajte si zostaviť darčekový box na mieru a vyhnite sa bezsenným nociam.

Obdarovanie sa navzájom v práci - slovenskedarceky.sk

Darčeky na meniny, narodeniny i Vianoce

Viackrát do roka potrebujeme obdariť našich blízkych milým darčekom. Niekedy stačí drobnosť, inokedy potrebujeme zaujať čímsi hodnotnejším a druhým dokázať, že nám na nich záleží. Obdarúvame sa nielen pri bežných príležitostiach, ako sú Vianoce či narodeniny, ale už aj na meniny sa našim drahým snažíme pripraviť čosi, čo im rozohrá iskričky v očiach. Potom sú tu ešte promócie študentov, maturity, pracovné úspechy, svadobné darčeky a darčeky pre svadobčanov... 

Čo životné momenty, to príležitosť si ich uctiť prostredníctvom darčeka. Hľadáte vhodný meninový darček pre rodiča či vedúceho v práci? Vyberieme vám originálny darček a krásne ho pre vás zabalíme.

Nazrime pod pokrievku samotnej prírody. Kto by nemal rád chuť ovocných džemov, čajov, sirupov alebo likérov? V prírode nám každoročne vyrastie mnoho pokladov, ktoré sa v našich dielňach usilujeme šetrne spracovať, a to tradičným spôsobom, ako to kedysi robievali naše staré mamy. 

Radi by ste si pochutnali na liečivom sirupe a posilnili si imunitu? Možno po tom istom túžia aj vaši drahí. Naplníme pre nich darčekový box všetkým, čo pôsobí blahodarne na naše zdravie. 

Kvalitný slovenský med v ňom bude mať čestné miesto, rovnako ako aj lipový sirup či sypaný bylinkový čaj. Alkohol, keď sa užíva v rozumnom množstve, tiež rozprúdi krv v žilách a zväčša nechýba na našich stoloch pri priateľských stretnutiach.

sypany-caj-kyticka-slovenskedarcekysypany-caj-tanecnici-slovenskedarceky

Darčekový box s folklórnymi motívmi

Potešili by ste sa darčeku s konkrétnou myšlienkou? Ak o svojich drahých viete, že radi po večeroch relaxujú, môžete im venovať zmes na bylinkový kúpeľ, sviečku a krásnu obliečku na vankúš. Netradičný darčekový kôš môžete doplniť o plechový hrnček s folklórnymi motívmi, maľovaný keramický hrnček alebo zmes na prípravu pečeného čaju. Pri dobrej knihe si môžu pochutnať na sladkých orechoch v mede alebo poháriku bieleho vína.

V darčekovom koši sa môžu objaviť aj drobné prekvapenia. Pre nežné pohlavie elegantne zabalíme náušnice s motívom modrotlače. Maľované náušnice si isto získajú veľké ovácie. Obľúbené sú aj ľanové tašky či bavlnené šatky s originálnou potlačou, ktoré dodajú svojej nositeľke šarm a sebavedomý úsmev na pery.

malovane-rucne-vyrobene-nausnice-slovenskedarceky (1)

Milujú ich aj páni

V našich dielňach sme mysleli na všetky vekové kategórie aj pohlavia. Deti potešíme originálnymi tričkami s potlačou, i takými, ktoré si môžu samy dotvoriť, či spoločenskými hrami. 

Máme v ponuke pexesá, hracie karty i vedomostné hry, ale tiež ceruzky a štýlové zápisníky pre slečny, čo sa o svoje tajomstvá delia zásadne iba s papierom. Pánov tiež potešia tričká s folklórnymi motívmi, a ak sa k nim pridá čosi, čo poláska maškrtné chuťové poháriky, za váš netradičný darčekový kôš určite získate pomyselnú medailu za originalitu.