Nikdy ho nič neosloví? Poradíme vám, ako vytvoriť perfektný darčekový kôš pre muža

Ženy. Kto by im vyhovel? Ale kto vyhovie mužom? Tiež sa vám zdá, že potešiť svojho otca, kolegu, brata alebo životného partnera je misia nemožná? Poďme spolu nazrieť do darčekového koša, ktorý poteší každého pána.

obdarujte-muza-darcekmi-zo-slovenskedarceky

Pošteklite im chuťové poháriky

O mužoch je známe, že si radi pochutnávajú na rôznych typoch pokrmov. Keď sa o ženách vraví, že sú maškrtné, o pánoch to platí dvojnásobne. Nejedna žena prizná, že už párkrát v živote zaznamenala tajuplné miznutie potravín z chladničky alebo zo špajzy, ale všetci dobre vieme, kto v tom má prsty. 

Človek nemusí byť dobrý detektív, aby ráno niekde našiel povaľujúce sa papieriky od sladkostí, slaného alebo prázdnu krabicu od zmrzliny. A keďže túto mužskú povahovú črtu dobre poznáme a vieme, že láska ide cez žalúdok, najideálnejším darčekom pre našich drahých mužov je taký, čo sa dá zjesť. Medzi tradičné darčeky sa zaraďujú oriešky, džemy, slovenské destiláty, likéry a vína, ale aj mäsové výrobky.

Plníme darčekový kôš

Či chceme potešiť nášho zamestnanca, kolegu, šéfa, otecka, svokra, dobrého priateľa, švagra, brata, alebo partnera, mali by sme si najskôr stanoviť hlavnú tému darčekového koša. Ak je niekto poľovník, v darčekovom koši si môže nájsť množstvo praktických darčekov.

Hrubé ponožky do terénu, fľaštičku na alkohol (ploskačku), kvalitnú mäsovú paštétu, súpravu na výrobu vlastného likéru, kvalitné víno alebo destilát, ale aj pečený čaj, ktorým sa zahreje po návrate domov. Na posede si môže pochutnávať na chrumkavých orieškoch v mede, ktoré mu dodajú energiu a zabavia ho počas dlhej chvíle.

orechy-v-mede-slovenskedarceky

Ak chcete vytvoriť darčekový kôš pre niekoho, koho až tak dobre nepoznáte, voľte neutrálne darčeky. Každého poteší čosi sladké, no nemusí ísť vždy o čokoládu. Sladučké džemy, med, medovina, čaj, súpravy na prípravu vareného vína ohromia svojou výraznou chuťou a zaženú chuť na čokoládu. 

Súčasťou každého darčekového koša by mala byť aj fľaša kvalitného alkoholu, s ktorým si tak často pri osobných stretnutiach symbolicky pripíjame na naše zdravie. Nebojte sa do darčekového koša prihodiť aj niečo nejedlé. Môže to byť kvalitné puzdro na doklady, peňaženka, diár, USB kľúč, značkové pero, kniha s aforizmami, poukážka na nákup alebo kozmetika.

borovicka s masovymi pastetami slovenskedarceky.sk

Z každého rožka troška

Správne zvolená téma darčekového koša je základom úspechu. Pokiaľ nedokážete nijakú vymyslieť, úplne vám postačí vložiť do darčekového koša produkty, ktoré spája podobný dizajn. 

Tradičné darčeky s ľudovou potlačou sú milou pripomienkou toho, kam siahajú naše korene. Ak sa rozhodnete darčekový kôš naplniť tradičnými chuťami a vôňami, môžete si byť istí, že sa vaša snaha bude rátať! 

Či venujete starostlivo zabalený darčekový kôš s darčekmi jedlého i nejedlého charakteru, alebo sa rozhodnete využiť už hotové darčekové sady pre mužov, ak budú vyzerať luxusne a budú mať jasnú myšlienku, za svoj darček sa nebudete musieť hanbiť.