Už žiadne trapasy! Toto sú darčeky, ktorými si získate každú ženu

Bol raz jeden muž, ktorý svojej vyvolenej podaroval lis na cesnak, gýčovú krabičku na krajčírske potreby alebo sošku predstavujúcu znamenie zverokruhu. Čo na to jeho partnerka? Tajne sa rozplakala do vankúša, že ju jej drahý vôbec nepozná. Milí páni, získajte si srdcia žien nečakanými prekvapeniami, ktoré ich neurazia.

obdarujte-svoju-polovicku-darcekom-ktorý-potesi-slovenskedarceky (1) (1)

Praktické darčeky pre ženy

Zlé jazyky hovoria, že ženy ani samy nevedia, čo vlastne chcú. Ženy však presne vedia, čo chcú, len ich treba lepšie počúvať. Tu je kameň úrazu, lebo počúvať svoju drahú polovičku, a pritom sledovať, čo práve dávajú v televízii, môže byť celkom ťažká úloha. Páni, nájdite si pár minút, ktoré venujete svojim ženám naladením sa na ich vlnu. 

Pritom, ako vás zahrnú prúdom myšlienok namnožených z aktuálneho dňa, zachyťte pár detailov, ktoré by vám pri výbere darčeka mohli byť nápomocné. Večer čo večer sa vás so zúfalstvom v hlase pýta, čo uvarí na obed? Darujte jej modernú kuchársku knihu

Hnevá sa na kvalitu svojej pokožky, nechtov alebo vlasov? Nemusíte sa v kozmetike vôbec vyznať, aby ste jej dokázali kúpiť dobrý krém alebo kúru na vlasy. Možno by sa vaša drahá potešila novému fénu či kulme. 

Sníva o modernejšom oblečení, kabelke alebo šperku, a možno by si len rada dopriala kvalitný wellness pobyt či aspoň dlhú masáž. Stačí dobre počúvať a pozorovať a nápad na darček sa dostaví.

Kuchárska bohyňa

Láska ide cez žalúdok a veru väčšina žien sa nám spája s predstavou gazdinej v zástere s varechou v ruke. Nemusia pritom pripravovať rezne ani knedle. Koľko gazdiniek počas týždňa nevarí, pretože sa stravujú v zamestnaní? Večer sa však vždy dostaví chuť na niečo ľahké – svieži šalát, smoothie alebo rýchle chuťovky. 

Aj vaše drahé ženy ich môžu pripraviť štýlovo. Na elegantných podnosoch, v originálnych pohároch či vďaka novým kuchynským spotrebičom. Ktorá kuchárka by vďačne neprijala kuchynského robota, mixéry rôzneho druhu, strúhadlá, krájače, mlynčeky? Rovnako užitočné sú dózy na suché potraviny, obrusy a prestierania či obyčajné kuchynské utierky. To sa bude variť a stolovať!

Nechajte ženy pochutiť si na darčekových sadách

Kvetom a kvalitnou čokoládou ešte žiadny muž vzťah nepokazil, ak je však reč o netradičných darčekoch pre ženy, nemôžeme sa fixovať len na praktické darčeky. Darčeky vytvorené na mieru nežnému pohlaviu sú plné všetkého, čo poteší nielen maškrtné ženské jazýčky, ale aj ich citlivé srdcia. 

Prekvapte ich kvalitným pečeným čajom, netradičnými sladkosťami (sypaný koláč vo fľaši, orechy v mede), slovenským alkoholom (bylinné likéry, tradičné slovenské destiláty, miniatúrky, súpravy na výrobu vlastného likéru) alebo prírodnou kozmetikou do kúpeľa, ktorá vonia aj cez obal.

Kešu zaliate v agátovom mede od slovenské darčeky

Ak sa kvalitný domáci produkt spojí s originálnym darčekovým balením, láskyplnými motívmi, ako sú obrázky srdiečok či tradičné folklórne vzory, výsledkom nemôže byť nič iné ako vrúcne objatie vašej drahej. 

Darčekové sady pre ženy, ktoré nájdete v našej ponuke, boli zostavené so zmyslom pre detail, aby už na prvý pohľad pôsobili luxusne. Koniec koncov, veď aj ukrývajú všetky poklady prírody, ktoré sa snažíme spracúvať šetrne a tak, ako to kedysi robili naši predkovia.