Ručne robené nástenné hodiny sa stanú skvostom vášho interiéru

To nie sú len hodiny. Je to výrazný prvok vašej domácnosti, chaty alebo kancelárie. Už nejde len o neustále kontrolovanie času. Vďaka štýlovým nástenným hodinám získate dizajnový doplnok, ktorý sa postará o zdokonalenie atmosféry v každom priestore.

Funkcia nástenných hodín v interiérovom dizajne

Nástenné hodiny plnia dôležitú úlohu v interiérovom dizajne. Sú praktickým aj estetickým doplnkom. Rozmanitý dizajn nástenných hodín vám umožňuje vybrať si kúsok, ktorý bude lichotiť miestnosti. A tak sa môžete rozhodovať medzi rôznymi veľkosťami, farbami, tvarmi hodín i typmi ciferníkov. 

Nástenné hodiny v retro štýle, vintage, minimalistickom, klasickom alebo modernom dizajne môžu tvoriť dominantný prvok miestnosti budujúci celkovú atmosféru. Ručne vyrobené hodiny sú malým umeleckým dielom. Zaveste si ich alebo oprite o stenu a kochajte sa jedinečným stvárnením hodín.

ručne vyrobené hranaté nástenné hodiny s motívomslovenských hradov a zámkov

Kam s nimi

Hoci sme si zvykli na sledovanie času prostredníctvom smartfónov, náramkových hodiniek alebo digitálnych displejov na elektrických spotrebičoch, nástenné hodiny navždy ostanú jedinečným interiérovým doplnkom. 

Najlepšie je umiestniť ich do chodieb, predsiení, jedální, kuchýň a pracovní, pretože vďaka nim máte čas stále pod kontrolou. Umiestnením nástenných hodín do spální by ste mohli zbytočne znervóznieť z tikania a nevychutnali by ste si prítomný okamih.

Vyrábame ich pre vás s láskou v chránenej dielni

Nástenných hodín je na trhu množstvo, no zväčša iba pár z nich nás chytí natoľko za srdce, že im vyčleníme v domácnosti špeciálne miesto. V našej chránenej dielni tiež nájdete pár skvostov. 

Hoci pohľad na hodiny nás často vystresuje, je príjemné hľadieť na hodiny, ktoré pôsobia originálne a navyše nás spájajú s tým, čo máme tak radi. S našou vlasťou, národnými farbami či folklórnymi prvkami.

ručne vyrobené hranaté nástenné hodiny a s modrým folklórnym motívom

Na nástenných hodinách vás upúta potlač známych slovenských miest i obrázky slovenských dediniek s ich typickými domčekmi. Nájdete tu zobrazenú Bratislavu i známe mestá symbolizujúce Slovensko ako celok. Takéto hodiny v bežnom nákupnom centre neobjavíte.

Alternatívou sú hodiny s folklórnou potlačou, modrou alebo červenou, ktoré skvelo zapadnú do slovenských chalúp i tradične vybavených domácností. Folklórne vzory pristanú aj domácnostiam vo vintage štýle či vidiecky orientovaným domovom, v ktorých dominujú prírodné dekoračné prvky alebo maľovaná keramika.

Potešte originálnymi nástennými hodinami blízkych

Nástenné hodiny s jedinečnou potlačou sú ideálne i ako darček pre vašich blízkych. Môžete ich venovať kolegom, priateľom zo zahraničia i starým rodičom. Keďže každá domácnosť potrebuje aspoň jedny nástenné hodiny, môžete si byť istí, že váš darček vaši blízki s láskou prijmú a usmejú sa pri každom pohľade naň. 

A hoci čas neúprosne plynie, tešte sa z prítomného okamihu a z krásnych vecí, ktoré vás obklopujú. Ručne robené hodiny podporia túto snahu, pretože vás budú neustále nadchýnať svojím vzhľadom.

usmiata staršia pani v okuliaroch so šedivými vlasmi v pozadí s dcérou, ktorá drží darček