5 nápadov na darčeky, ktorými potešíte svadobčanov

Prišli s vami osláviť váš veľký deň. Vyčlenili si pre vás čas, zháňali si vhodné oblečenie a kaderníčku a priniesli vám svadobný dar. Teraz ste na rade vy, aby ste si ich originálne uctili a prejavili im svoju vďaku. Venujte im drobnosť, ktorá im pripomenie deň, keď ste si s vašou polovičkou povedali svoje áno.

ženích a nevesta si pripíjajú šampanským so svadobčanmi

 

  • 1. Tradičný slovenský med

Láska je sladká ako med. Novomanželom často prajeme, aby im taká sladká vydržala až do konca života. Venujte svadobčanom milý darček v podobe tradičného slovenského medu, ktorý poteší všetkých maškrtníkov, zvlášť v čase, kedy to s medom vždy nevyzerá ružovo. 

Poctivý slovenský med v romantickom darčekovom balení vyzerá elegantne a je to jeden z praktických darčekov, ktorý má využitie ako prísada do varenia alebo zdravá sladkosť.  

med v malom balení 100ml - 3 farebné varianty

 

  • 2. Prekvapenie v mini fľaškách

Na žiadnej svadbe nesmie chýbať alkohol. Ak ste sa na tej vašej rozhodli ho nepodávať, aby si vaši hostia čo-to pamätali a zbytočne sa nestrápnili, môžete svadobčanom vybrať originálne darčeky v podobe mini fľašiek s alkoholom. 

Slovenská slivovica alebo borovička v malom je jedinečný darček pre svadobčanov, ktorý môžu skonzumovať priamo počas vášho veľkého dňa alebo si ho odnesú na pamiatku domov a v príhodnej chvíli ochutnajú. 

Mini fľašky nemusia obsahovať len destiláty alebo víno, ale aj sladký med či orechy v mede, nátierky, pečené čaje, ovocné alebo bylinné sirupy. Darčekové balenie im dodáva ten správny slávnostný šmrnc.

 sada mini fľašiek so slovenským motívom

 

  • 3. Medovine neodolajú

Darčeky pre svadobčanov je ideálne prispôsobovať tematike svadby, prostrediu, v ktorom sa koná svadobná hostina, ale môžete voliť aj darčeky neutrálneho typu, ktoré so svadbou ladia. 

Maľované medovníčky, sladký popcorn v darčekovom balení, sypané čaje, vonné sviece alebo sladká medovina si určite získajú srdcia svadobčanov. Medovina chutí teplá i vychladená a väčšina svadobčanov možno neodolá a vypije ju priamo na hostine. 

Kto by sa vydržal celú svadbu pozerať na lákavú zlatistú tekutinu ukrytú vo fľaške s ľudovými motívmi? Tancujúci pár na etikete fľašky náramne pripomína to, čo sa práve deje pred ich očami na vašej svadbe...

tradicna slovenska medovina s tanecnikmi 180ml

 

  • 4. Srdce na dlani a to látkové na tanieri

Šťastím žiariaci novomanželia, pyšní a dojatí rodinní členovia, veselí priatelia. Všade samé srdiečka, obrúčky a iné symboly lásky. Prečo sa teda nedržať podobného motívu aj v prípade darčekov pre svadobčanov? 

Čo iné ako srdce definuje lásku alebo manželstvo viac? Srdiečkom však dokážete vyjadriť aj vďaku či náklonnosť vašim blízkym, preto sú látkové srdiečka mimoriadne vhodným darčekom pre hostí. 

Potešte ich ručne šitými látkovými srdiečkami z modrotlače, ktoré si môžu zavesiť kamkoľvek – do auta, na okennú kľučku alebo na vianočný stromček. Vždy si pri pohľade na ne spomenú na vás. 

latkove srdiecko z lasky - svadobny darcek pre svadobcanov, dekoracia, suvenir

 

  • 5. Keramický hrnček so srdiečkom

Do kategórie trvanlivých darčekov pre svadobčanov patria aj hrnčeky s romantickou potlačou. Malý keramický hrnček so srdiečkom pôsobí nežne a každý si hneď predstaví, ako fantasticky z neho musí chutiť ranná káva či večerný čaj. 

biely keramický hrnček so slovenským motívom a srdiečkom v červenej farbe

Ak na vašu svadbu príde manželský pár, každý z páru si zaslúži vlastný hrnček so srdiečkom, aby sa doma nemuseli hádať o jeden. A tak sa váš originálny darček stane súčasťou kávových rituálov vašich svadobných hostí. Takéto štýlové darčeky chce dostať každý!