Odpočítavanie dní do Vianoc sa začalo. Myslite už dnes na firemné darčeky!

Keď médiá ohlásia počet zostávajúcich dní do Vianoc, dni sa začnú skracovať a vnútri trávime oveľa viac času, je načase pripravovať sa na najkrajšie sviatky roka. Naplánujte si ich do detailov a nezabudnite ani na svojich zamestnancov alebo klientov. Ktorými firemnými darčekmi zaujmete?

kolegovia sa obdarovávajú darčekmi na vianoce

Najvyšší čas vyberať darčeky. Pomôžte Ježiškovi

Tá neistota. V dnešnej dobe straší každého. Stačí si vypočuť správy, a už premýšľame, ako sa zariadiť, aby sme sa neobrali aspoň o doterajší komfort. Jedno je však isté, Vianoce aj tento rok budú a budú len také pekné, aké si ich pripravíme. My dospelí už vieme, že je to o atmosfére. Vianoce sú sviatky štedrosti, ktorá by sa nemala prejaviť len za dverami nášho bytu. Aj naši zamestnanci či klienti prežívajú sviatky podobne ako my. Chystajú, nakupujú, zažívajú stres, ale aj trocha detskej radosti, ktorá v našom srdci ostáva, či máme 30 alebo 70 rokov.

Vyzdobili ste firemné priestory a vzduchom sa nesú koledy? Potom je tu ešte jedna vec, na ktorú by ste nemali zabudnúť, a to sú firemné darčeky. Každý na ne v podvedomí čaká. Vaši zamestnanci sú ako vaše deti. Sú závislí od svojho zamestnania, výplaty, ktorú od vás dostávajú, a snažia sa robiť všetko k vašej plnej spokojnosti. Nezaslúžia si na Vianoce milú pozornosť

Odmeňte ich slovenskými darčekmi, ktoré budú potlačené logom vašej firmy. Bude to pečený čaj alebo medovina? Alebo košík s viacerými prekvapeniami? Tradičné slovenské chute, vône a potlač, ktorá nám pripomína naše tradície, naše korene, sa stanú skvelými adeptmi na vianočné darčeky pre vašich zamestnancov aj verných klientov.

Darčeková paštétová sada s vínom

Excelujte vďaka originálnym darčekovým sadám

Ako trávite chvíle pred alebo počas Vianoc vy? Tiež vás nič neodtrhne od sedačky, hrejivého objatia deky a hrnčeka s teplým čajom? Oheň v kozube praská alebo vám v miestnosti minimálne blikajú sviečky, všade sa rozprestiera vôňa škorice i klinčekov a červená na bytových doplnkoch jasne víťazí. Nikam sa neponáhľate, len si užívate prítomný okamih, tradičné vianočné filmy a blízkosť rodinných členov

Toto isté pravdepodobne zažívajú aj vaši zamestnanci v čase vianočných dovoleniek. Bolo by priveľa, keby si na vás spomenuli počas sviatkov? Na dobrého zamestnávateľa si skutočne spomenú aj v čase voľna. Stačí, keď sa zahľadia na darčekové koše, ktoré ste im pred Vianocami darovali. Napríklad na tradičnej vianočnej besiedke u vás vo firme. Na večierku. Počas výletu do divadla alebo na spoločnej večeri niekde v meste.

darčekové balenie Jabĺčko od Slovenské darčeky

 

Darčekové sady plné dobrôt

Darčekové koše môžu obsahovať všetky dobrôtky, bez ktorých si sviatky nedokážeme predstaviť. Kvalitné domácky vyrobené džemy bez éčok, slovenské alkoholické nápoje, pečené čaje alebo lahodné mäsové paštéty. Darčekové sady sa dajú prispôsobiť zvlášť ženám aj mužom alebo si ich viete vyskladať na mieru. Slovenské produkty s tradičnou slovenskou potlačou efektne uložené v darčekovom koši nemusia byť iba jedlého charakteru. Venujte klientom alebo zamestnancom darček, ktorý vydrží. 

Môže to byť tričko, plechový hrnček, dekoračný predmet do domácnosti alebo bylinky. Pri darovacom rituáli nezabudnite na slová vďaky, pretože aj vďaka vašim zamestnancom a klientom môžete dnes sláviť úspech. Kým v reklamách zaznejú zvončeky, vám sa už môžu vyrábať vianočné firemné darčeky na mieru. Určite stihnú doraziť tak, aby ste ich mohli odovzdať s patričnou úctou.