Blysnite sa pred nimi! Potešte svojich zamestnancov firemnými darčekmi

Ste dobrý šéf? Čo sa o vás hovorí v kuloároch? Aby o vás nekolovalo, že ste skúpy, vytvorte si zvyk obdarúvať svojich zamestnancov pri rôznych príležitostiach, ako sú Vianoce, Medzinárodný deň žien, narodeniny spolupracovníkov či významné míľniky v histórii firmy. Uvidíte, ako sa zmení ich vzťah k vám a voči firme.

usmiati kolegovia za stolom v práci

Vďačíte im za úspešnosť podniku, odmeňte ich

Vo dvojici sa to lepšie ťahá, o to viac to platí, ak pre svoj biznis potrebujete viacero šikovných rúk alebo hláv. Povedzme si na rovinu, koho baví chodiť do práce? Nájde sa iba hŕstka ľudí, pre ktorých je povolanie vášňou. Všetci ostatní žijú od víkendu k víkendu. Na utuženie pracovných vzťahov nie sú ale vždy potrebné len teambuildingy či luxusné firemné večierky. 

Občas stačí malá pozornosť, ktorou druhému naznačíte, že si ho vážite nielen ako svojho zamestnanca, ale predovšetkým ako človeka, ktorý dáva to najlepšie zo seba. Vďaka firemným darčekom máte šancu povedať ďakujem aj bez slov. Či sa na nich  bude vynímať meno a logo vašej firmy, alebo necháte pôsobiť značku, ktorá dané predmety vyrobila, uvidíte, že zrazu ani nadčas alebo práca cez víkend nebude taký problém.

Presne také darčeky, aké potrebujete

Nezáleží na tom, v akej sfére vaša spoločnosť pôsobí. Darčekové sady potešia rovnako šikovných majstrov strojárov, ako aj účtovníčky z oddelenia miezd. Ak by ste však predsa len radi čosi výnimočné, môžete sa na nás obrátiť. Vôňa a chuť Slovenska, kúsok našich tradícií, farieb a folklórnych vzorov sa ukrýva v každom darčekovom predmete. Radi vám zhotovíme firemné darčeky na mieru

Do darčekovej sady môžeme uložiť také pochutiny, dekorácie či kozmetiku, ktoré by sa vašim kolegom mohli naozaj páčiť. Ak chcete ladiť darčekové sady do firemných farieb, žiaden problém! Firemné darčeky na mieru potešia hneď dvakrát – vás, že vás dobre prezentujú, a vašich zamestnancov, ktorí si pri ich po(u)žívaní zakaždým spomenú na to, akého dobrého nadriadeného majú.

darčekové balenie v taške s kytičkou

Firemné darčeky pre náročné dámy aj nenáročných pánov

Je jasné, že citlivá dámska duša firemný dar zhodnotí trocha odlišnejšie ako muž, ktorý ho po príchode domov len položí na kuchynskú linku a ďalej nerieši. Prečo tento flegmatický prístup ale nezmeniť? Možno práve dobre zvolené firemné darčeky dokážu pohnúť s drsnou dušou. Pracujme s tým, čo o pánoch vieme. Sú maškrtní, radi si pochutia na mäsových výrobkoch a pošteklia hrdlá kvalitným destilátom

Problém sme teda vyriešili. Ak zvolíte sady pre mužov, ktoré budú obsahovať aspoň niečo z menovaného, môžete si byť istý, že sa najbližšie dočkáte vrúcnejšieho stisku rúk. Sady pre ženy však kvalitou nijako nezaostávajú. Tu si však môžete dovoliť využiť pomoc prírody a zahrnúť do sady napríklad kozmetiku, pečené čaje či bylinky

Riešenie nájdeme, aj keď máte špecifickú predstavu o tom, čo by mali sady pre ženy a mužov obsahovať. Poďme spolu do toho a osviežme si vzťahy vo firme vďaka využitiu originálnych slovenských darčekov s nádychom folklóru, ktoré môže zdobiť aj vaše logo.